Саопштење за јавност

Забринути за безбедност највишег политичког руководства државе, и узнемирени због константног нарушавања политичке стабилности у земљи, чланови ОО. СНС Ариље, апелују  на надлежне државне органе, да разреше најновије догађаје, везане за покушај дестабилизације Србије и у најкраћем могућем року кривце приведу правди. Покушајем рушења премијера Вучића, дестабилизујући фактори желе зауставити реформе и политику, која је покренула Србију напред и која је постала гарант политичке и сваке друге стабилности у нашем региону.

По мишљењу председника ариљских напредњака, Зорана Тодоровића: ,,Ово није само удар на нашег премијера и лидера странке, Александра Вучића, већ је  удар и на целу државу, у тренутку, када  са свих страна света, стижу признања и подршка  политици која је покренула развој нашег друштва. Најављено отварање првих поглавља о уласку у ЕУ, и заказана конференција ОЕБС-а, у Београду, где ће бити присутни најзначајнији светски државници, не одговара аветима прошлости, када је у тесној спрези  политике, криминала и сумњивог капитала, извршена највећа пљачка државне имовине. Верујемо у државу и њене институције, односно у људе који раде у њима, да ће предузети све потребне мере, како  не би дошли у ситуацију, да нам поново тајкуни и корумпирани политичари кроје будућност“.

На основу свега изнетог, а у циљу свеобухватног напретка како Србије, тако и нашег Ариља, позивамо целокупну јавност, да не поклекне под утицај сила мрака и прошлости,  а по угледу на  премијера Александра Вучића, сви заједно изнађемо снаге и воље,  да доведемо до краја започете реформе, како би будућим генерацијама, обезбедили живот доследан сваког слободног.  економски независног појединца наше заједнице.

ОО. СНС - Ариље