Вести

Председниково здравље је стабилно

Служба за информисање председника Србије саопштила је, да је јуче 15.11.у поподневним сатима председник примљен на ВМА због здравствених проблема, а како дaнас сазнајемо стање му је стабилно, а задржан је у болници из превентивних разлога и додатних лекарских прегледа.

Субвенције за наводњавање

Општина Ариље је у сарадњи са Министарством пољопривреде и заштите животне средине Србије, 24. новембра у Скупштинској сали организовала  потписивање Уговора са пољопривредним произвођачима, који су испунили услове конкурса за наводњавање.

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ И ПРИЈАТЕЉСТВУ ОПШТИНЕ АРИЉЕ И ГРАДА КОПРИВНИЦЕ, ХРВАТСКА

3. новембра 2014. године, председник Општине Ариље Зоран Тодоровиц је потписао Споразум о сарадњи и пријатељству са градоначелницом Града Копривнице, госпођом Весном Жељажњак.

Почело асфалтирање на деоници кроз Церову

Радови на реконструкцији међуопштинског пута Лопаш –Радељево, одвијају се према плану чему погодују временски услови. Због значаја овог путног правца, учешће општине Ариље у инвестицији вредној 56,5 милиона динараје 50%.

Становништво задовољно акцијом

У оквиру акције коју води Дом Здравља Ариље у сарадњи са локалном самоуправом у циљу повећања доступности здравствене заштите и потребе опстанка сеоских амбуланти, у недељу, 19. октобра је обављен систематски преглед одраслог становништва у Висоци.

ИТАЛИЈАНИ ЗАИНТРЕСОВАНИ ЗА ПРИВРЕДНУ САРАДЊУ

Председник општине, Зоран Тодоровић, је 10. октобра био домаћин предузетницима из Италије који су заинтересовани да улажу код нас. Њихов долазак у Ариље је резултат досадашње сарадње која је остварена преко амбасаде у Риму, али и недавне посете делегације општине Ариље Италијанском граду Солопаки.

Pages