Председниче, уз тебе смо, нема предаје, напред у нове победе!

Повереништво Српске напредне странке у Ариљу, најоштрије осуђује понашање великог дела опозиционих Народних посланика на данашњој посебној седници Народне скупштине Републике Србије, на којој је била реч о извештају о стању на КиМ, а којој је присуствовао и Председник Србије Александар Вучић.

Као неко ко недвосмислено и у потпуности подржава политику Александра Вучића и Владе Србије, не можемо да не осудимо скандалозно понашање оних, који тему од суштинског значаја за опстанак целовите државе занемаре, насрћући безобзирно, најпре вербално, а затим и физички, на Председника Србије. Фрустрирани опозиционари, без идеје да предложе неко пажње вредно решење, организовано и с намером да прикупе неки само њима замишљени политички поен, нанели су огромну штету рушећи углед две највеће државне институције, Председника Србије и Народне скупштине Републике Србије.

Иза Александра Вучића, његове мудре и успешне државничке политике стоји већинска Србија, која сматра, да се за мир и безбедност свих наших грађана мора борити и изборити сложно и јединствено.

Живела Србија.