Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Ариљу, након скандалозног кршења закона, безбедности грађана и имовине, приликом упада опозиционих лидера са хулиганима у просторије РТС-а, али и дан након тога приликом покушаја упада у Председништво Србије, оштро осуђује овакав вандализам, недемократију, примену силе и рем

САОПШТЕЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ И ПЧЕЛАРЕ

Недеља, 07.03. 2016 год. У 1200 сати у сали Соколског дома (биоскоп) у Ариљу, биће одржано стручно саветовање из области пољопривреде, а у организацији општинског руководства и Oпштинске комисије за пољопривреду.

Не пада снег, да покрије брег

Испровоцирани од појединих ,,критичара“ и ,,забринутих“ грађана, који су заборавили шта је снег и како се чисти, овим путем их поздрављамо уз поруку да не ,,брину“ превише.

Саопштење за јавност

Нова власт у Ариљу, формирана пре само 10 дана, коју чине напредњаци и коалиција окупљена око њих, данас је после расправе која је вођена пуних 6 сати, усвојила буџет за 2016 годину.

Саопштење за јавност

Покушајем рушења премијера Вучића, дестабилизујући фактори желе зауставити реформе и политику, која је покренула Србију напред и која је постала гарант политичке и сваке друге стабилности у нашем региону.

Саопштење за јавност ОО СНС -Ариље

Подигнутим кредитом, којим је задужена општина наредних неколико година, позиција у Ариљу је отворила карте и почела да улаже новац у предизборну кампању, што је ван сваке памети и за шта ће одговарати кад-тад!!!

Саопштење грађанима Ариља

Анархистичка власт у Ариљу, тражи кривце у свима, осим у својим редовима. Ко је одговоран и како даље до избора, рећи ће институције државе, које по закону то морају да реше наредних дана.

Саопштење за јавност

У светлу најновијих политичких превирања у Ариљу, Српска напредна странка, аргументовано, са циљем упознавања грађана са истином, издаје следеће саопштење:

Pages