Вести

Отпочели радови за стабилност електроснабдевања Ариљских села

Преузели смо одговорнот да будемо сервис грађана и да решавамо њихове проблеме, што смо и овога пута показали. Обећања испуњавамо редом и по приоритетима, посвећени идеји да градимо бољу будућност за нашу децу.

Ариље даје најбоље што има, за бољу будућност наше деце

Дан после решења Општинске изборне комисије, којим је под редним бројем 1. проглашена изборна листа "Александар Вучић - за нашу децу", у препуној сали СО, активистима Странке су се представили кандидати за одборнике коалиције СНС - ПУПС, чиме смо и званично започели предизборну кампању.

ДЕЦА И ПОРОДИЦА НЕ СМЕЈУ БИТИ ПРЕДМЕТ ОБРАЧУНА ПОЛИТИЧАРА

На шта су спремни они, које (СА)везује Ђиласов ,,успех“ на политичкој сцени (у времену владавине жутог предузећа), односно његов новац преваром узет грађанима Србије, говори и најновији болесни напад на ћерку Александра Вучића.

За овако нешто не постоји смислен коментар.

У сусрет изборима

Уз присуство кординатора ИО и других високих функционера СНС-а Златиборског округа, одржали смо проширену седницу ОО Ариље, на којој се окупило преко 80 функционера и активиста странке из наше општине.

Обавештење за грађане Крушчице и суседних Месних заједница

На предлог Савета за здравство при ОО СНС Ариље, успели смо да добијемо сагласност и организујемо бесплатан систематски преглед грађана свих старосних група, како за оне који имају здравствено осигурање, тако и за становништво без оверених здравствених књижица.

Pages