Вести

Састанак Савета за интернет и друштвене мреже Златиборског округа

Вечерас је у Ужицу одржан састанак Савета за интернет и  друштвене мреже Златиборског округа, којим су председавали члан Извршног одбора Крсто Јањушевић и члан Главног и Извршног одбора Славиша Мићановић. Поред чланова Савета, били су присутни и сви председници и повереници одбора из нашег округа.

Успешан завршетак планиране грађевинске сезоне у Ариљу

У последњих седам дана изведени су завршни радови на три локације у Ариљу.

Поред новог асфалтног коловоза, у улицама је извршена и потпуна реконструкција партера, замењене дотрајале и азбестне водоводне цеви, нова канализациона, електро и остале мреже.

Улица Вука Караџића - МЗ. Вране

Председниково здравље је стабилно

Служба за информисање председника Србије саопштила је, да је јуче 15.11.у поподневним сатима председник примљен на ВМА због здравствених проблема, а како дaнас сазнајемо стање му је стабилно, а задржан је у болници из превентивних разлога и додатних лекарских прегледа.

Субвенције за наводњавање

Општина Ариље је у сарадњи са Министарством пољопривреде и заштите животне средине Србије, 24. новембра у Скупштинској сали организовала  потписивање Уговора са пољопривредним произвођачима, који су испунили услове конкурса за наводњавање.

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ И ПРИЈАТЕЉСТВУ ОПШТИНЕ АРИЉЕ И ГРАДА КОПРИВНИЦЕ, ХРВАТСКА

3. новембра 2014. године, председник Општине Ариље Зоран Тодоровиц је потписао Споразум о сарадњи и пријатељству са градоначелницом Града Копривнице, госпођом Весном Жељажњак.

Pages