Вести

Одржана конститутивна седница новог сазива СО Ариље

Радиша Стефановић из Богојевића, са листе "Александар Вучић - за нашу децу" (која је освоила 16 мандата на протеклим локалним изборима), је нови председник СО Ариље. Честитамо му на избору и бићемо уз њега да му пружимо потребну помоћ у спровођењу у дела свих обећања датих у предизборном програму.

Отпочели радови за стабилност електроснабдевања Ариљских села

Преузели смо одговорнот да будемо сервис грађана и да решавамо њихове проблеме, што смо и овога пута показали. Обећања испуњавамо редом и по приоритетима, посвећени идеји да градимо бољу будућност за нашу децу.

Ариље даје најбоље што има, за бољу будућност наше деце

Дан после решења Општинске изборне комисије, којим је под редним бројем 1. проглашена изборна листа "Александар Вучић - за нашу децу", у препуној сали СО, активистима Странке су се представили кандидати за одборнике коалиције СНС - ПУПС, чиме смо и званично започели предизборну кампању.

ДЕЦА И ПОРОДИЦА НЕ СМЕЈУ БИТИ ПРЕДМЕТ ОБРАЧУНА ПОЛИТИЧАРА

На шта су спремни они, које (СА)везује Ђиласов ,,успех“ на политичкој сцени (у времену владавине жутог предузећа), односно његов новац преваром узет грађанима Србије, говори и најновији болесни напад на ћерку Александра Вучића.

За овако нешто не постоји смислен коментар.

У сусрет изборима

Уз присуство кординатора ИО и других високих функционера СНС-а Златиборског округа, одржали смо проширену седницу ОО Ариље, на којој се окупило преко 80 функционера и активиста странке из наше општине.

Pages