Вести

Савет за информисање СНС

У петак, 03.03. одржан је састанак Савета за информисање Златиборског и Моравичког округа. Састанку су присуствовали члан Председништва и Извршног одбора Крсто Јањушевић, координатори Савета за информисање Лана Ђурашковић и Радмила Вечић, као и председници ОО СНС из оба округа.

ДОЧЕК СРПСКЕ НОВЕ 2023 НА ТРГУ У АРИЉУ

У оквиру манифестације Ариљске зимске радости, у организацији Општине Ариље и Спортско туристичке организације Ариље, на тргу у Ариљу вечерас, 13.01.2023. ће се одржати пригодан културно-уметнички програм за дочек Српске Нове године са почетком у 20 сати.

Бесплатна вакцинација од следеће недеље доступна и на терену

У координацији општинских власти, председника Савета Месних заједница и Дома здравља из Ариља, поред пункта за имунизацију у Спортској хали, организоваће се и одлазак екипа здравствених радника задужених за спровођење вакцинације, у удаљене Месне заједнице следеће недеље.

ЛОКАЛНА САМОУПРАВА И МУП У ЗАЈЕДНИЧКОЈ АКЦИЈИ ПОВЕЋАЊА БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ

Следеће недеље почиње подела бесплатних аутоседишта за децу рођену 2021-ве године на територији општине Ариље. Сваки вид помоћи родитељима са малом децом је вредан пажње, посебно у тренутку када нам је наталитет из године у годину све мањи.

Одржана конститутивна седница новог сазива СО Ариље

Радиша Стефановић из Богојевића, са листе "Александар Вучић - за нашу децу" (која је освоила 16 мандата на протеклим локалним изборима), је нови председник СО Ариље. Честитамо му на избору и бићемо уз њега да му пружимо потребну помоћ у спровођењу у дела свих обећања датих у предизборном програму.

Pages