Вести

Бесплатна вакцинација од следеће недеље доступна и на терену

У координацији општинских власти, председника Савета Месних заједница и Дома здравља из Ариља, поред пункта за имунизацију у Спортској хали, организоваће се и одлазак екипа здравствених радника задужених за спровођење вакцинације, у удаљене Месне заједнице следеће недеље.

ЛОКАЛНА САМОУПРАВА И МУП У ЗАЈЕДНИЧКОЈ АКЦИЈИ ПОВЕЋАЊА БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ

Следеће недеље почиње подела бесплатних аутоседишта за децу рођену 2021-ве године на територији општине Ариље. Сваки вид помоћи родитељима са малом децом је вредан пажње, посебно у тренутку када нам је наталитет из године у годину све мањи.

Одржана конститутивна седница новог сазива СО Ариље

Радиша Стефановић из Богојевића, са листе "Александар Вучић - за нашу децу" (која је освоила 16 мандата на протеклим локалним изборима), је нови председник СО Ариље. Честитамо му на избору и бићемо уз њега да му пружимо потребну помоћ у спровођењу у дела свих обећања датих у предизборном програму.

Отпочели радови за стабилност електроснабдевања Ариљских села

Преузели смо одговорнот да будемо сервис грађана и да решавамо њихове проблеме, што смо и овога пута показали. Обећања испуњавамо редом и по приоритетима, посвећени идеји да градимо бољу будућност за нашу децу.

Ариље даје најбоље што има, за бољу будућност наше деце

Дан после решења Општинске изборне комисије, којим је под редним бројем 1. проглашена изборна листа "Александар Вучић - за нашу децу", у препуној сали СО, активистима Странке су се представили кандидати за одборнике коалиције СНС - ПУПС, чиме смо и званично започели предизборну кампању.

Pages