Саопштења

Фашизам и насиље никада нису и неће имати подршку у Србији

Последња дешавања насилничког понашања дела опозиције окупљене у СзС, говоре о покушају мањине, да фашистичким методама наметне вољу грађанима Србије и уведу земљу у хаос несагледивих размера.

Нападом на животе Народних посланика, министара и осталих запослених у НСРС, Бошко Обрадовић (ударна песница Драгана Ђиласа) предводећи групу злочинаца и нарко дилера, је показао сву немоћ и фрустрације, да у демократској политичкој борби освоји симпатије гласача и снагу покаже на изборима. Сулудим покушајем да у једном дану пониште демократске тековине, тешком муком и вековним радом стицане, прешли су све границе трпљења и више не заслужују никаве толеранције надлежних служби државе.

Варају се мрачни злочиначки умови, да грађани не примећују и не осуђују њихове монструозне замисли, јер фашизам никада није и неће имати упориште у слободарском српском народу. Ми ариљски напредњаци и наши бројни симпатизери, најоштрије осуђујемо сваки напад на државне институције, као и на било ког грађанина ма које вере, расе или политичког уверења био и захтевамо од надлежних органа Републике Србије, да виновнике насиља приведу правди, јер само у миру и радом можемо стићи до циља, а то је боља будућност коју градимо нашој деци и њиховим потомцима.

Општински одбор СНС Ариље