Саопштења

СНС Ариље најоштрије осуђује дивљање непоштовалаца демократије и уставног поретка Србије

Поводом најновијих дешавања у Београду и пар градова Србије, повереништво ОО СНС Ариља најоштрије осуђује дивљање организованих банди хулигана и непоштовалаца демократије и уставног поретка Србије. Вандализам и напади на полицију која обезбеђује институције државе и имовину грађана, немају везе са демократијом и протестима незадовољних група против одлука власти.

У данима када одговорни и престојни људи, са дозом страха брину због епидемије која хара светом (док се здравствени радници несебично боре да сачувају своје и здравље сваког појединца), из наше престонице су у свет отишле слике рушења, паљења, напада на полицију и институције државе. Те слике не говоре о лошој власти и председнику Србије који су на недавним демократским изборима добили поверење огромне већине грађана, већ говоре о губитницима и екстремистима са политичке сцене Србије, који би да освоје власт силом, у рушилачком походу са улице.

Ми српски напредњаци смо добили поверење народа да градимо и водимо Србију у светлију и бољу будућност, стога с правом захтевамо од институција државе, да хитно реагују и виновнике немилих догађаја приведу правди и најоштрије казне. Позивамо актере у сулудој намери да руше државу у братоубилачком походу наоружани каменицама и шибицама, да не глуме душебрижнике, да добро размисле за чије интересе раде и да се озбиљно запитају: коме треба нестабилна, сиромашна и нејака Србија, односно ослабљена преговарачка позиција председника Вучића у решавању Косовско-Метохијског проблема.

Верујемо у правду и снагу слободарског српског народа, у нашег Председника Александра Вучића и целокупно државно руководство, да ће се са овим изборити на најбољи начин и наставити путем стварања модерне и јаке Европске Србије.

Повереништво ОО СНС Ариље