Вести

Ариље даје најбоље што има, за бољу будућност наше деце

Дан после решења Општинске изборне комисије, којим је под редним бројем 1. проглашена изборна листа "Александар Вучић - за нашу децу", у препуној сали СО, активистима Странке су се представили кандидати за одборнике коалиције СНС - ПУПС, чиме смо и званично започели предизборну кампању.

Састанку је присуствовао и кординатор Извршног одбора за Златиборски округ Саша Милошевић, који је поздравио присутне и позвао их да дају свој максимум у кампањи, која треба да резултира убедљивом победом на Локалним изборима заказаним за 26 април.

У радном делу састанка формиран је Изборни штаб у који су, уз искусне страначке функционере именовани и млади истакнути чланови, чија ће енергија дати додатну снагу у одговором послу који нам предстоји.

Пре састанка, на штанду у главној улици, председник општине и Повереник ОО СНС Ариље, Милош Недељковић је са младим члановима Странке, делио цвеће дамама за 8-ми март и у разговору са њима упознао низ проблема које жене наше општине очекују да решимо у наредном мандату, како би живот суграђанки и наше деце учинили лепшим и садржајнијим.