Вести

ДЕЦА И ПОРОДИЦА НЕ СМЕЈУ БИТИ ПРЕДМЕТ ОБРАЧУНА ПОЛИТИЧАРА

На шта су спремни они, које (СА)везује Ђиласов ,,успех“ на политичкој сцени (у времену владавине жутог предузећа), односно његов новац преваром узет грађанима Србије, говори и најновији болесни напад на ћерку Александра Вучића.

За овако нешто не постоји смислен коментар.

Читање изјаве и помисао да се односи на малолетно дете код разумног човека изазива негодовање и гнев, посебно данас, у времену када смо се изборили за родну равноправност и поштовање права деце у потпуности.

Приметно је такође, да је окидач за овакве нападе моменат када се отвори тема за разрешење проблема Косова и Метохије који Србија има са Албанцима и привременим институцијама из Приштине, што додатно изазива отпор и негодовање према актерима који свесно раде против интереса свога народа.

Чланови и функционери Српске напредне странке најоштрије осуђују најновији напад на породицу и дете председника Србије, Александра Вучића и захтевају од свих институција државе да виновнике најоштрије санкционишу и спрече понављање овако болесних и монструозних изјава појединаца са политичке сцене.

Политика Александра Вучића и подршка коју добија од грађана је недостижан ниво за умоболне, који лажима и монструозним сплеткама нападају децу и породице политичких противника. само да би скренули пажњу на себе и обезбедили неколико минута личне промоције у медијима. Нема тог народа у свету који би подржао неспособне и ограничене на изборима, зато они и заговарају бојкот и призивају хаос, како би обезбедили један дан више присуства на јавној сцени.

Вучића и СНС неће сломити повремено изливање политичке канализације. која загађује јавни простор Србије.

ОО СНС Ариље

Повереник:

Милош Недељковић