Вести

ИЗАШАО ШЕСТИ БРОЈ "СНС ИНФОРМАТОРА"

Драги пријатељи,

Србија жели промене. Грађани су то недвосмислено показали и на прошлогодишњим изборима, и на свим изборима који су одржани ове године. Србија и данас хоће промене и другачији рад, посебно тражи озбиљну и одговорну Владу. Са реконструкцијом, коју смо извршили, Влада је добила нови ветар у леђа да настави да побеђује проблеме. Пред нама су нове тешке борбе, и то не само са нагомиланим економским проблемима, већ и против оних који би да зауставе напредак земље, који коче прогрес, и изазивају немир у људима, лажним информацијама и злонамерностима које пласирају.

Сетите се само како су нам говорили да смо ксенофоби, а сада, када смо ми рекли да ћемо довести странце да нам помогну да од Србије направимо модерну и уређену земљу, управо су исти ти скочили и у глас повикали – немојте странце да нам доводите!

Грађани сада одлично виде ко их су прави ксенофоби, ко их је лагао да има пријатеље на свим меридијанима, ко им је замазивао очи говорећи да ће довести инвеститоре да уложе новац у нашу земљу, отворе фабрике, и покренуту привреду. 

Преузмите 6. број "СНС Информатор"