Вести

Саопштење

Поштовани суграђани:

Српска напредна странка је у недељу, 16. 03. 2014 год. остварила величанствену победу на парламентарним изборима, која је резултат рада свих њених чланова, али је пре свега резултат рада, залагања, храбрости и посвећености нашег председника Александра Вучића.

Хвала свим грађанима, који су нам исказали поверење и својим гласом допринели убедљивој победи. Највише захвалности дугујемо, младим члановима странке,  волонтрима, активистима из Ариља, који су уз велики напор и одрицања, одрадили најбоље организовану кампању, у историји вишестраначја у нашој  малој општини. Користим прилику да се свима захвалим, на сатима и данима проведеним у раду на терену, за компјутерима, на штандовима и на улицама лепљећи плакате.  Будите поносни што сте део победничког СНС тима и што сте дали свој допринос овом тријумфалном  изборном резултату.

Rezultati izbora

Такође дугујемо захвалност и активистима наших коалиционих партнера, пре свега члановима СПО-а, чији допринос није занемарљив и који су несебичним залагањем, потврдили приврженост путу и политици за коју се залажемо и којом смо трасирали пут у напредније, развијено европско друштво.

Rezultati izbora

Сада идемо даље, у нове победе!!! Не посустајмо, наставимо одлучно ка будућности у коју верујемо, а тамо стижемо јер имамо на челу човека, који крчи пут свима и који нас неће изневерити. Свом снагом погурајмо точак који је покренут и не дозволимо да се задовољавамо малим стварима, већ сваким даном померајмо циљеве за боље резултате на свим пољима деловања.

С' поштовањем:                                                                                   

Председник ОО. СНС Ариље
Зоран Тодоровић