Вести

Време нове енергије и оснаживања Српске напредне странке

Одржана нова седница проширеног састава ОО СНС Ариље, на којој је било присутно више од 60 активиста и функционера из наше општине. Састанку су такође присуствовали и координатори ИО Златиборског округа, који су присутнима пренели закључке и смернице донете на Главном одбору, а тичу се завршних припрема за предстојеће изборе.

Закључено је на састанку, да због значајних промена (освежавањем и увођењем више младих, односно оснаживањем свих структура странке), треба убрзати анализу рада, како руководства тако и сваког члана. Узети у обзир све, од ангажованости и резултата, до притужби грађана и недовољног тимског рада. Не треба бежати ни од мењања делова руководства и Месних одбора, тамо где се може поправити затечено стање и где се укажу боља решења. Све анализе узети у обзир приликом комплетирења тимова, како за рад на терену, тако и при самом ОО.

"Преостало нам је врло мало времена, па је неопходно појачано ангажовање свих ентузијаста да доведемо до краја припреме, пре дана расписивања избора. Следи нам тежак рад на терену и не смемо дозволити ни најмање опуштање у тренутку, када знамо да нас очекује најтежа предизборна кампања у новијој историји вишестраначја у Србији", истакао је Повереник ОО СНС Ариље, Милош Недељковић.